Tomaten-gehaktsaus

165 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een ruime pan en fruit de uien en de bleekselderij 5 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 1 min. Zet het vuur hoger en voeg het gehakt toe. Bak dit in 4 min. rul en bruin.

  2. Voeg de tomatenblokjes toe en schenk er 200 ml water bij. Laat op laag vuur 10 min. koken. Breng op smaak met peper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

  • algemeenLekker met spaghetti en geroerbakte spinazie met knoflook.
  • algemeenVariatietip: Vervang voor een vegetarische variant het gehakt door 2 schaaltjes tofu roerbakgehakt (à 180 g). Bak 3 min.
  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Tomaten-gehaktsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig