Bestrijk de vis dun met 1 el olie. Meng het paneermeel met 1 teen knoflook, 4 el peterselie en peper en zout. Wentel de vis door het paneermeelmengsel. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de vis in 8 min. gaar. Keer halverwege.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de peen met 3 el olie, de azijn en de rest van de peterselie.
Meng de rest van de knoflook met de rest van de olie en schep het door de gnocchi. Bestrooi met peper. Verdeel de vis en de wortelsalade over 4 borden. Serveer met de gnocchi.
Gepaneerde koolvis met gnocchi
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006673_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
655 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk de vis dun met 1 el olie. Meng het paneermeel met 1 teen knoflook, 4 el peterselie en peper en zout. Wentel de vis door het paneermeelmengsel. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de vis in 8 min. gaar. Keer halverwege.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de peen met 3 el olie, de azijn en de rest van de peterselie.
Meng de rest van de knoflook met de rest van de olie en schep het door de gnocchi. Bestrooi met peper. Verdeel de vis en de wortelsalade over 4 borden. Serveer met de gnocchi.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 koolvisfilets
8 el olijfolie
100 g paneermeel
2 tenen knoflook
1 bakje platte peterselie
1 pak gnocchi di patate
750 g winterpeen
2 el wittewijnazijn