Gepaneerde koolvis met gnocchi

655 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrijk de vis dun met 1 el olie. Meng het paneermeel met 1 teen knoflook, 4 el peterselie en peper en zout. Wentel de vis door het paneermeelmengsel. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de vis in 8 min. gaar. Keer halverwege.

  2. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Meng de peen met 3 el olie, de azijn en de rest van de peterselie.

  4. Meng de rest van de knoflook met de rest van de olie en schep het door de gnocchi. Bestrooi met peper. Verdeel de vis en de wortelsalade over 4 borden. Serveer met de gnocchi.

Gepaneerde koolvis met gnocchi

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig