Spaghetti met kruidige garnalen en tomaatjes

Ongemerkt krijgen ze met dit gerecht groenten én vis binnen.

410 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snijd de ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 3-4 min. Voeg de bevroren garnalen en de mais toe en bak al omscheppend 5 min.

  3. Schep de spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout. Verdeel over de kommen

  • variatietipBak voor een extra smaakaccent 1 rode paprika in repen mee, tegelijkertijd met de garnalen en mais.

Spaghetti met kruidige garnalen en tomaatjes

Ongemerkt krijgen ze met dit gerecht groenten én vis binnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig