Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 3-4 min. Voeg de bevroren garnalen en de mais toe en bak al omscheppend 5 min.
Schep de spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout. Verdeel over de kommen
Spaghetti met kruidige garnalen en tomaatjes
Ongemerkt krijgen ze met dit gerecht groenten én vis binnen.
- variatietipBak voor een extra smaakaccent 1 rode paprika in repen mee, tegelijkertijd met de garnalen en mais.
Spaghetti met kruidige garnalen en tomaatjes
Ongemerkt krijgen ze met dit gerecht groenten én vis binnen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014546_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 3-4 min. Voeg de bevroren garnalen en de mais toe en bak al omscheppend 5 min.
Schep de spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout. Verdeel over de kommen
variatietip:Bak voor een extra smaakaccent 1 rode paprika in repen mee, tegelijkertijd met de garnalen en mais.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
1 ui
500 g cherrytomaten
2 el wokolie
300 g diepvries wokgarnalen
300 g crispy mais
2 tl gedroogde munt