Ovenschotel met ui en spek

Een stevige schotel voor de koude dagen. Lekker met groene salade.

535 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de ui in ringen en het de ontbijtspek in stukjes.

  2. Bak het spek in een grote koekenpan ca. 3 min. uit. Voeg de ui toe en bak ca. 10 min. zachtjes mee. Schep de kruiden erdoor. Klop de eieren los met de koksroom en de kaas. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Vet de ovenschaal in. Doe de aardappelschijfjes in de vorm. Haal het uimengsel van het vuur. Meng het eimengsel erdoor heen. Verdeel over de aardappelschijfjes. Bak de schotel in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

  • combinatietipLekker met een groene salade.

Ovenschotel met ui en spek

Een stevige schotel voor de koude dagen. Lekker met groene salade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig