In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Garnalen en kabeljauw bij soep voegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Mihoen toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot mihoen gaar is. Pittig op smaak maken met worcestersaus. Lekker met kroepoek.
Pittige vissoep
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011626_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Garnalen en kabeljauw bij soep voegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Mihoen toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot mihoen gaar is. Pittig op smaak maken met worcestersaus. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 eetlepels roerbakolie
1 zak Tjap-tjoy-mix
3 eetlepels Thaise rode currypasta
2 visbouillontabletten
1 schaaltje kabeljauwfilet
1 bakje garnalen
150 g mihoen
3 eetlepels worcestershire-sauce
Dit heb je nodig
wok