Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Marineer ondertussen de gesneden kipfilet met 1/2 bakje boemboe groene curry en laat het 10 min. afgedekt. Bak 5 min. de wokgroente met de zonnebloemolie in een wok. Voeg de rijst, de rest van de curry en de taugé toe. Verhit een grillpan en gril de kip 5 min. Keer regelmatig. Serveer met de groenten en bestrooi met de koriander.
Curry van kip en groente
hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Marineer ondertussen de gesneden kipfilet met 1/2 bakje boemboe groene curry en laat het 10 min. afgedekt. Bak 5 min. de wokgroente met de zonnebloemolie in een wok. Voeg de rijst, de rest van de curry en de taugé toe. Verhit een grillpan en gril de kip 5 min. Keer regelmatig. Serveer met de groenten en bestrooi met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g basmatirijst
300 g kipfilet
1 bakje boemboe
2 el zonnebloemolie
1 zak Mexicaanse
1 bakje taugé
4 el koriander
Dit heb je nodig
grillpan