Herfstsalade met peer

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pof de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de peren en verwijder de klokhuizen. Snijd de ongeschilde peer in partjes.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekblokjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui en de hele champignons toe en bak 4-5 min. Neem de pan van het vuur en voeg de azijn en peper en zout naar smaak toe.

  3. Verdeel de slamelange en het champignonmengsel over 4 borden. Steek de partjes peer ertussen. Serveer met de gepofte aardappelen.

  • algemeenBestrooi de salade met 1 zakje walnoten (50 g) voor een extra najaarsaccent.

Herfstsalade met peer

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig