Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui en de wokgroenten 2 min. Meng 200 ml water, de boemboe en de mais erdoor en laat nog ca. 4 min. zacht doorkoken tot deze gaar en nog knapperig zijn.
Klop de eieren los met peper en zout naar smaak. Verhit 1/2 el olie in een koekenpan en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Houd warm onder een deksel. Bak zo nog 3 omeletten. Rol de omeletten op.
Breng de sajoergroenten op smaak met peper en zout. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de groenten erover. Bestrooi met de pinda's en leg het opgerolde ei erbij.
- algemeenStrooi ook eens gezouten pinda's in een maaltijdsoep of over een wortelsalade.
Gewokte groenten met omelet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014633_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui en de wokgroenten 2 min. Meng 200 ml water, de boemboe en de mais erdoor en laat nog ca. 4 min. zacht doorkoken tot deze gaar en nog knapperig zijn.
Klop de eieren los met peper en zout naar smaak. Verhit 1/2 el olie in een koekenpan en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Houd warm onder een deksel. Bak zo nog 3 omeletten. Rol de omeletten op.
Breng de sajoergroenten op smaak met peper en zout. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de groenten erover. Bestrooi met de pinda's en leg het opgerolde ei erbij.
algemeen:Strooi ook eens gezouten pinda's in een maaltijdsoep of over een wortelsalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
4 el olie
1 ui
1 zak oosterse wokgroente
1 bakje boemboe
1 blik minimaiskolfjes
6 eieren
2 el gezouten pinda's