Tagliatelle met spinazie & knoflookcroutons

515 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg een hand spinazie toe en laat deze groente al omscheppend slinken. Herhaal dit tot alle spinazie geslonken is en het vocht verdampt.

  2. Voeg de hamblokjes en de kookroom toe en verwarm 3-4 min. op laag vuur. Snijd het brood in kleine blokjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het brood goudbruin en krokant. Voeg de knoflook en naar smaak peper en zout toe en bak nog 1 min.

  3. Schep de tagliatelle door de spinazie. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over 4 diepe borden. Verdeel de knoflook-croutons erover.

  • algemeenKookroom is ook ideaal om een lekker romige stamppot mee te maken.
  • Croutons maken

    Instructievideo - 01:14 min.

Tagliatelle met spinazie & knoflookcroutons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig