Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus

540 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes in 3-4 min. rondom bruin aan. Schep ze met een schuimspaan uit de pan op een bord.

  2. Fruit de ui 1 min. in het bakvet van de gehaktballetjes. Voeg de wortel toe en bak 4 min. mee. Schep er de kaneel door en doe de gehaktballetjes terug in de pan. Schenk de passata in de pan en verwarm nog 5 min. Voeg de munt toe en peper en zout naar smaak.

  3. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de balletjes in tomaten-kaneelsaus. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en serveer.

  • algemeenMunt smaakt ook heerlijk in een groente-omelet met mozzarella, kijk voor het recept op www.ah.nl/recepten.

Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig