Kip met pit

380 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep enkele eetlepels van het kookvocht in een schaaltje en giet de pasta af.

  2. Bestrooi de kipreepjes met zout en peper. Verhit de olie in een ruime hapjespan, fruit de knoflook in ca. 3 min. goudgeel. Voeg de kipreepjes en rode peper toe en roerbak de kip in ca. 4 min. op middelhoog vuur gaar.

  3. Roer de pasta met het achtergehouden kookvocht door de kip en laat alles even warm worden. Verdeel de pasta over 4 pastaborden.

  4. Pluk alle toppen van de basilicumplant en leg ze op de pasta. Lekker met een groene salade met flinterdun gesneden venkel.

Kip met pit

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig