Spaghetti met tomatensaus en worstjes

665 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekblokjes ca. 6 min. Voeg de worstjes toe en bak 4 min. mee. Voeg de ui, de knoflook, de bleekselderij en de wortel toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Meng de tomatenblokjes erdoor en laat 10 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 diepe borden en schep de saus erop. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

  • algemeenDe rest van de bleekselderij is lekker in een salade (zie recept elders op ah.nl/recepten).
  • algemeenDanny Holla speelt als middenvelder bij FC Groningen en eet graag pasta. 'Pasta is echt mijn lievelingseten, ik eet het héél vaak. Op de club bijna elke dag! Mmm.'

Spaghetti met tomatensaus en worstjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig