Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekblokjes ca. 6 min. Voeg de worstjes toe en bak 4 min. mee. Voeg de ui, de knoflook, de bleekselderij en de wortel toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Meng de tomatenblokjes erdoor en laat 10 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 diepe borden en schep de saus erop. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
- algemeenDe rest van de bleekselderij is lekker in een salade (zie recept elders op ah.nl/recepten).
- algemeenDanny Holla speelt als middenvelder bij FC Groningen en eet graag pasta. 'Pasta is echt mijn lievelingseten, ik eet het héél vaak. Op de club bijna elke dag! Mmm.'
Spaghetti met tomatensaus en worstjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007168_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekblokjes ca. 6 min. Voeg de worstjes toe en bak 4 min. mee. Voeg de ui, de knoflook, de bleekselderij en de wortel toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Meng de tomatenblokjes erdoor en laat 10 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 diepe borden en schep de saus erop. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
algemeen:De rest van de bleekselderij is lekker in een salade (zie recept elders op ah.nl/recepten).
algemeen:Danny Holla speelt als middenvelder bij FC Groningen en eet graag pasta. 'Pasta is echt mijn lievelingseten, ik eet het héél vaak. Op de club bijna elke dag! Mmm.'
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 duopak gerookte spekblokjes
1 schaal Toscaanse worstjes
1 ui
1 teen knoflook
5 stengels bleekselderij
300 g winterpeen
2 blikken tomatenblokjes
300 g spaghetti