Easy spaghetti bolognese

Vervang gehakt door Toscaanse worstjes en de Italiaanse klassieker krijgt een extra mediterraan tintje.

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen het vel van de worstjes. Doe het worstvlees samen met de roerbakmix en de helft van het basilicum in de kom van de keukenmachine. Maal 1 min.

  3. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt-groentemengsel 1 min. op hoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 10 min. koken, zodat de groenten en vlees gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Snijd ondertussen de blaadjes van de rest van het basilicum grof. Giet de spaghetti af en meng door de saus. Garneer met de rest van het basilicum. Serveer direct.

  • bereidingstipMaak de spaghetti een dag van tevoren. Houd de verse basilicumblaadjes apart en strooi ze na het opwarmen over de pasta.
  • combinatietipLekker met geraspte kaas en geroosterde pijnboompitjes.

Easy spaghetti bolognese

Vervang gehakt door Toscaanse worstjes en de Italiaanse klassieker krijgt een extra mediterraan tintje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig