Vissige spaghetti bolognese met tonijn

585 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de bevroren wokgroente toe en roerbak 6 min. Giet af. Voeg de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de tonijn en de kruiden toe en laat op laag vuur 10 min. koken. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de saus erover.

  • algemeenLiever geen vis? De saus is zonder tonijn ook lekker. Bestrooi dan royaal met Parmezaanse kaas.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Vissige spaghetti bolognese met tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig