In steelpan ei met koud water aan de kook brengen en in ca. 8 minuten hard koken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In kleine pan Thaise soep op laag vuur aan kook brengen. Worteljulienne aan soep toevoegen en kort meekoken. Ei afgieten, afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Soep in kom schenken en rijst en eihelften in soep leggen. Crackers apart bij soep serveren.
Groene peper- en basilicumsoep
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030458_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
1 personen
1030 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In steelpan ei met koud water aan de kook brengen en in ca. 8 minuten hard koken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In kleine pan Thaise soep op laag vuur aan kook brengen. Worteljulienne aan soep toevoegen en kort meekoken. Ei afgieten, afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Soep in kom schenken en rijst en eihelften in soep leggen. Crackers apart bij soep serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 ei (M)
1 blikje Thaise green chili & basil curry
100 g kant-en-klare langkorrelrijst
½ zakje worteljulienne
½ zak Thai crackers