Wrap met makreel, tomaat en rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

595 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.

  2. Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.

  • algemeenLekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.
  • algemeenJe kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Wrap met makreel, tomaat en rucola

    Instructievideo - 01:32 min.

  • Gerookte makreel schoonmaken

    Instructievideo - 00:59 min.

Wrap met makreel, tomaat en rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig