Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.
Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.
Wrap met makreel, tomaat en rucola
De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.
- algemeenLekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.
- algemeenJe kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Wrap met makreel, tomaat en rucola
Instructievideo - 01:32 min.
Gerookte makreel schoonmaken
Instructievideo - 00:59 min.
Wrap met makreel, tomaat en rucola
De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_069867_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.
Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.
algemeen:Lekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.
algemeen:Je kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el mayonaise
2 tl sambal oelek
4 tortillawraps
2 tomaten
2 gerookte makrelen
75 g rucola