Gado gado wrap

Indonesië meets Mexico in dit supersmakelijke gerecht. Iedereen maakt aan tafel zijn eigen wrap.

1065 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

zeer pittig

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen. Schil de winterpeen en schaaf met een kaasschaaf lange linten van boven naar beneden.

  2. Breng een ruime pan water aan de kook en kook de bonen 5 min. Voeg de laatste 30 sec. de spitskool toe. Giet af in een vergiet en spoel onder koud stromend water (blancheren).

  3. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer in de lengte.

  4. Schil en rasp de gember. Doe met de kokosmelk en sambal in een steelpan en breng aan de kook. Laat 3 min. koken op laag vuur.

  5. Voeg de ketjap en pindakaas toe. Roer op laag vuur met een garde tot een gladde saus. Breng eventueel op smaak met zout.

  6. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de seroendeng in een schaaltje.

  7. Leg de groenten, eieren en taugé op een schaal. Schenk de hete pindasaus erover. Serveer alles los en laat iedereen naar smaak zijn eigen tortillawrap vullen.

  • serveertipLekker met extra sambal, als je van pittig houdt.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Gado gado wrap

Indonesië meets Mexico in dit supersmakelijke gerecht. Iedereen maakt aan tafel zijn eigen wrap.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig