Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de saus. Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.
- algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de gesmoorde andijvie met ham en de olijfgehaktballetjes (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti all'arrabbiata
voorgerecht
4 personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de saus. Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.
algemeen:Voor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de gesmoorde andijvie met ham en de olijfgehaktballetjes (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
200 g spaghetti
4 el olijfolie
4 tenen knoflook
1 bakje romaatjes
0 chilipeper
50 g Pecorino Romano (kaas)
2 el olijfolie extra vierge