Spaghetti met zeevruchten

405 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de gemengde zeevruchten ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de zeevruchten toe en bak nog 1 min. Doe de rivierkreeftjes erbij en bak nog 1 min. Breng op smaak met de chilipeper en zout.

  2. Snijd de citroen in kwarten. Schep de pasta door de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroen. Besprenkel naar smaak met de olijfolie extra vierge.

  • variatietipVoor een complete maaltijd kun je deze pasta serveren met de aubergine met munt (zie recept elders op ah.nl/recepten).
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Spaghetti met zeevruchten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig