Laat de gemengde zeevruchten ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de zeevruchten toe en bak nog 1 min. Doe de rivierkreeftjes erbij en bak nog 1 min. Breng op smaak met de chilipeper en zout.
Snijd de citroen in kwarten. Schep de pasta door de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroen. Besprenkel naar smaak met de olijfolie extra vierge.
- variatietipVoor een complete maaltijd kun je deze pasta serveren met de aubergine met munt (zie recept elders op ah.nl/recepten).
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti met zeevruchten
voorgerecht
4 personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de gemengde zeevruchten ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de zeevruchten toe en bak nog 1 min. Doe de rivierkreeftjes erbij en bak nog 1 min. Breng op smaak met de chilipeper en zout.
Snijd de citroen in kwarten. Schep de pasta door de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroen. Besprenkel naar smaak met de olijfolie extra vierge.
variatietip:Voor een complete maaltijd kun je deze pasta serveren met de aubergine met munt (zie recept elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
250 g diepvries zeevruchten
200 g spaghetti
3 tenen knoflook
5 el traditionele olijfolie
100 g verse rivierkreeftjes
½ tl gemalen chilipeper
1 citroen
2 el olijfolie extra vierge