Rijkgevulde spaghetti bolognese

Deze variant is perfect voor de herfst: vol stevige groenten en smaken.

615 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui, snijd de bleekselderij en paprika in stukjes en de champignons in kwarten. Schil de winterpeen en snijd in plakjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 4 min. rul en bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de winterpeen, bleekselderij, paprika en champignons toe aan het gehakt. Bak 4 min. op hoog vuur en doe de tomato frito erbij.

  2. Laat 10 min. zachtjes koken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Verdeel de pasta over diepe borden en schaaf de kaas erover.

  • combinatietipLekker met verse basilicum
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Rijkgevulde spaghetti bolognese

Deze variant is perfect voor de herfst: vol stevige groenten en smaken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig