Snipper de ui, snijd de bleekselderij en paprika in stukjes en de champignons in kwarten. Schil de winterpeen en snijd in plakjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 4 min. rul en bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de winterpeen, bleekselderij, paprika en champignons toe aan het gehakt. Bak 4 min. op hoog vuur en doe de tomato frito erbij.
Laat 10 min. zachtjes koken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Verdeel de pasta over diepe borden en schaaf de kaas erover.
Rijkgevulde spaghetti bolognese
Deze variant is perfect voor de herfst: vol stevige groenten en smaken.
- combinatietipLekker met verse basilicum
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Rijkgevulde spaghetti bolognese
Deze variant is perfect voor de herfst: vol stevige groenten en smaken.
hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui, snijd de bleekselderij en paprika in stukjes en de champignons in kwarten. Schil de winterpeen en snijd in plakjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 4 min. rul en bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de winterpeen, bleekselderij, paprika en champignons toe aan het gehakt. Bak 4 min. op hoog vuur en doe de tomato frito erbij.
Laat 10 min. zachtjes koken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Verdeel de pasta over diepe borden en schaaf de kaas erover.
combinatietip:Lekker met verse basilicum
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 ui
3 stengels bleekselderij
1 rode paprika
250 g champignons
250 g winterpeen
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
250 g mager rundergehakt
350 g tomato frito
300 g spaghetti
50 g Parmigiano Reggiano