Bak de pistolets knapperig en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de pistolets. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan. Knip de bieslook fijn en knip de tuinkers erboven. Roer de roomkaas los met volle kwark en limoensap. Roer 3/4 van het bieslook-tuinkersmengsel erdoor en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Snijd de pistolets open en bestrijk ze met de kruidenroomkaas. Verdeel de zonnebloempitten en de rest van het bieslook-tuinkersmengsel erover.
Verse kruidenbroodjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_000893_220x162_JPG.jpg)
4 personen
255 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bak de pistolets knapperig en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de pistolets. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan. Knip de bieslook fijn en knip de tuinkers erboven. Roer de roomkaas los met volle kwark en limoensap. Roer 3/4 van het bieslook-tuinkersmengsel erdoor en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Snijd de pistolets open en bestrijk ze met de kruidenroomkaas. Verdeel de zonnebloempitten en de rest van het bieslook-tuinkersmengsel erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 witte voorgebakken pistolets
3 el zonnebloempitten
1 zakje verse bieslook
1 bakje tuinkers
1 bakje verse roomkaas
4 el volle kwark
2 tl limoensap