Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes. Voeg toe aan de ui en bak 3 min. mee. Schenk de room bij het ui-courgettemengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken. Snijd de bieslook fijn. Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Tagliatelle met zalm
Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tagliatelle met zalm
Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007747_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes. Voeg toe aan de ui en bak 3 min. mee. Schenk de room bij het ui-courgettemengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken. Snijd de bieslook fijn. Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g tagliatelle
1 ui
2 el traditionele olijfolie
2 courgettes
200 ml room culinair
25 g verse bieslook
250 g gerookte zalmsnippers