Tagliatelle met zalm

Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes. Voeg toe aan de ui en bak 3 min. mee. Schenk de room bij het ui-courgettemengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken. Snijd de bieslook fijn. Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Tagliatelle met zalm

Dit pastagerecht zit vol verse ingrediënten en staat binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig