Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de komkommer in plakjes. Schep de plakjes komkommer om de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Pers de citroen uit. Snijd de bosui in ringetjes. Ontpit de olijven en snijd in ringetjes.
Giet de tagliatelle af (bewaar 1 el kookvocht) en schep het citroensap, de zalmsnippers, bosui en de olijven erdoor. Serveer de pasta met de komkommersalade.
Tagliatelle met citroen en gerookte zalm
Compleet met komkommersalade en met een pittige touch van bosui.
Tagliatelle met citroen en gerookte zalm
Compleet met komkommersalade en met een pittige touch van bosui.
hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de komkommer in plakjes. Schep de plakjes komkommer om de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Pers de citroen uit. Snijd de bosui in ringetjes. Ontpit de olijven en snijd in ringetjes.
Giet de tagliatelle af (bewaar 1 el kookvocht) en schep het citroensap, de zalmsnippers, bosui en de olijven erdoor. Serveer de pasta met de komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
400 g tagliatelle
2 komkommers
2 el traditionele olijfolie
1 citroen
3 bosuien
150 g zwarte olijven
400 g gerookte zalmsnippers