Citroentagliatelle met zalm en garnalen

Waan je op een terrasje aan de Italiaanse kust met deze supersnelle pasta met zalm en garnalen.

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes in water met een beetje zout in 5-7 min. beetgaar.

  2. Schep de garnalen en de zalmsnippers in een grote kom. Pers de citroen uit en roer het citroensap en de crème fraîche erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de hete pasta en de broccoli door de saus.

  3. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de olijven en de peterselie.

  • Garnalen pellen

    Instructievideo - 00:36 min.

Citroentagliatelle met zalm en garnalen

Waan je op een terrasje aan de Italiaanse kust met deze supersnelle pasta met zalm en garnalen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig