Kruidige groene olijven op Andalusische wijze

35 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom azijn en 3 eetlepels water schenken, komijn erdoor kloppen en chilipeper erboven malen. Blaadjes tijm en majoraan van takjes plukken. Blaadjes hakken, door azijn roeren. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Olijven onder koud water afspoelen en uit laten lekken. Olijven door azijnmengsel scheppen. Afgedekt minstens1 uur marineren, af en toe omscheppen.

  • algemeenU kunt de verse kruiden majoraan en tijm eventueel vervangen door 1 theelepel gedroogde tijm en 1 theelepel gedroogde oregano. Deze hoeft u niet te hakken. Laat de olijven langer marineren.

Kruidige groene olijven op Andalusische wijze

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig