Olijvendip

Lekker bij vlees of op ciabattabrood, deze dip van groene olijven met kappertjes, peterselie, chilipeper en knoflook.

180 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de olijven uitlekken en pureer samen met de kappertjes grof in een keukenmachine. Snijd de peterselie fijn. Doe het olijvenmengsel in een kommetje en voeg de mayonaise, peterselie en chilipeper toe. Pers de knoflook erboven en roer door. Breng op smaak met zout.

  • combinatietipLekker bij groentespiesen, kalfsschnitzels, Catalaanse worstjes en op warm ciabattabrood.

Olijvendip

Lekker bij vlees of op ciabattabrood, deze dip van groene olijven met kappertjes, peterselie, chilipeper en knoflook.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig