Kip en cranberrycompote

760 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 45 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 175 °C. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng het rasp met de knoflook, kaneel, 2 el olie en peper en zout. Bestrijk de kip ermee. Leg de kip in de ovenschaal en rooster in ca. 45 min. goudbruin en gaar.

  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. knapperig. Schep de noten met de rest van de olie door de rijst.

  3. Verdeel de kip en cranberrycompote over 4 borden. Serveer met de notenrijst. Lekker met haricots verts met tuinerwten (recept op ah.nl/recepten).

  • algemeenCranberrycompote is ook lekker door yoghurt.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Kip en cranberrycompote

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig