Rollade gelakt met stroop

Maak er een culinaire avond van! De varkensfiletrollade wordt geserveerd met fruitstroop, spekreepjes en rozemarijn.

310 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. oventijd / 10 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Haal het netje van de rollade en snijd het vlees overlangs door. Laat de helften aan elkaar zitten.

  2. Maal het spek en de rozemarijn in de keukenmachine in 1 min. fijn. Verdeel het mengsel over de binnenkant van het vlees en bind het vlees zo strak mogelijk op met keukentouw of met de bijgeleverde elastiekjes.

  3. Verhit de boter in een braadpan. Bak de rollade in 4 min. rondom bruin en leg in de oven. Bestrijk de rollade met de fruitstroop en bak ca. 45 min. in de oven. Bedruip halverwege met behulp van een lepel met het bakvocht. Haal uit de oven en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie.

  • combinatietipLekker met aardappelgratin met zoete ui.
  • algemeen*Tijdelijk in assortiment in december.
  • Rollade braden

    Instructievideo - 04:52 min.

Rollade gelakt met stroop

Maak er een culinaire avond van! De varkensfiletrollade wordt geserveerd met fruitstroop, spekreepjes en rozemarijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig