Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord en hak ze grof. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de chipolata 4 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de penne om met het worst-preimengsel en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas.
Prei wassen
Instructievideo - 00:29 min.
Penne met worst en prei
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007925_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord en hak ze grof. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de chipolata 4 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de penne om met het worst-preimengsel en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkorenpenne
2 el ongebrande walnoten
300 g runderchipolataworstjes
3 el traditionele olijfolie
600 g preien
75 g Grana Padano kazen