Noedelsalade met komkommer

Heerlijk Aziatisch met een boel smaakverrassingen.

480 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en rasp de gember. Snijd de bosui in ringetjes, pers de citroen uit en hak de pinda’s grof. Meng de gember met het citroensap, de pindakaas, sojasaus en water tot een gladde dressing. Breng een pan water met wat zout tegen de kook aan. Laat hierin de hele kipfilets in 20 min. gaar worden (pocheren).

  2. Kook ondertussen de mie 8 min. in water. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Kook ondertussen de peultjes in 3 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.

  3. Meng de dressing door de mie en breng op smaak met peper en zout. Snijd de ongeschilde komkommer in plakken en snijd die in reepjes van een ½ cm. Snijd de blaadjes van de koriander grof. Snijd de kipfilets in plakjes. Meng de kip, komkommer, bosui en koriander door de mie. Bestrooi met de pinda's.

  • Noedelsalade met komkommer

    Instructievideo - 03:48 min.

Noedelsalade met komkommer

Heerlijk Aziatisch met een boel smaakverrassingen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig