Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 6 min. knapperig en neem uit de pan.
Snipper de ui en fruit 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak 8 min. tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt.
Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de spekjes en crème fraîche toe.
Pasta met spinazie en spekjes
Pasta maken vanavond? Deze pasta met spinazie, spekjes en crème fraîche zet je in 20 minuten op tafel.
- variatietipLiever vegetarisch? Laat de spekjes achterwege en serveer de spaghetti met een spiegelei of plakjes hardgekookt ei.
Spaghetti met spinazie en spekjes
Instructievideo - 00:20 min.
Pasta met spinazie en spekjes
Pasta maken vanavond? Deze pasta met spinazie, spekjes en crème fraîche zet je in 20 minuten op tafel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008126_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 6 min. knapperig en neem uit de pan.
Snipper de ui en fruit 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak 8 min. tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt.
Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de spekjes en crème fraîche toe.
variatietip:Liever vegetarisch? Laat de spekjes achterwege en serveer de spaghetti met een spiegelei of plakjes hardgekookt ei.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
1 el milde olijfolie
250 g gerookte spekreepjes
1 ui
750 g diepvries gehakte spinazie
125 g crème fraîche