In droge koekenpan reepjes 'panchetta con pesto' of spekjes in ca. 5 minuten knapperig bakken. Knoflook pellen en fijnhakken. Vlees uit pan nemen. In bakvet groene groenten met knoflook in ca. 15 minuten beetgaar smoren. Gedroogde tomaat in stukjes snijden. Tomaat en olijven door groente scheppen. Panchetta of spekjes erover strooien. Serveren met wildgerechten.
Groene groente met zongedroogde tomaat en knapperige panchetta
Groene groente met zongedroogde tomaat en knapperige panchetta
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001156_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
330 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan reepjes 'panchetta con pesto' of spekjes in ca. 5 minuten knapperig bakken. Knoflook pellen en fijnhakken. Vlees uit pan nemen. In bakvet groene groenten met knoflook in ca. 15 minuten beetgaar smoren. Gedroogde tomaat in stukjes snijden. Tomaat en olijven door groente scheppen. Panchetta of spekjes erover strooien. Serveren met wildgerechten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje panchetta con pesto of gewoon spek
1 teentje knoflook
2 zakjes groene groenten
2 gedroogde tomaten in olie
100 g zwarte olijven zonder pit