Portugese kabeljauw met paprika

490 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook ze 15 min. in water met zout.

  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Bak de tomaten 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 2 min. Snijd de vis in stukken. Bestrooi met peper en zout. Leg tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 8 min. gaar.

  3. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de ui in 8 min. goudbruin. Schep op een bord. Verhit 2 el olie in de pan en bak de aardappelen met wat zout in 5 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bestrooi met de peterselie. Verdeel met de groenten met vis over 4 borden.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Portugese kabeljauw met paprika

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig