Portugese salade met kip en peper

405 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aardappelen in stukjes. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Laat iets afkoelen.

  2. Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de bosui in ringetjes en de kipfilet in plakjes. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Meng de aardappelen met de paprika, bosui, kipfilet, rode peper en peterselie.

  3. Roer de knoflook door de mayonaise. Meng voorzichtig door de salade. Lekker met peultjes.

  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Portugese salade met kip en peper

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig