BBQ-filetlapjes gemarineerd in gember, soja en sesamolie

270 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Rasp de gember fijn. Meng in een kom de gember, sojasaus, olijfolie, sesamolie, basterdsuiker en knoflook tot een marinade. Laat de varkensfiletlapjes hierin minimaal 30 min. marineren.

  2. Snijd de komkommers in de lengte in vieren. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Meng met de chilisaus.

  3. Gril de filetlapjes op de barbecue in 4 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Schep de komkommer over de filetlapjes en serveer. Lekker met mie of noedels.

  • Vlees grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:53 min.

BBQ-filetlapjes gemarineerd in gember, soja en sesamolie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig