Romige filetlapjes

690 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.

  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.

  3. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.

Romige filetlapjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig