Zoetzure varkensvleescurry

715 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Breng een pan water aan de kook en kook de sperziebonen en peen 3 min. Giet af.

  2. Snijd de filetlapjes in reepjes. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak het vlees 3 min. Neem uit de wok.

  3. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de sperziebonen, peen en knoflook 3 min. Meng de maizena, sojasaus en gembersiroop en schenk bij de groenten. Voeg het vlees, de tomaten en mango toe. Rasp de groene schil van de limoen erboven en pers de vrucht uit. Voeg het sap toe. Verwarm nog 2 min. Serveer met de rijst.

  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Zoetzure varkensvleescurry

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig