Steek de barbecue aan. Rijg de zeewolf, chorizo en tomaten om en om aan de satéprikkers.
Gril de spiesen op de barbecue in 4 min. gaar en bruin. Serveer met de tapenade. Lekker met spinaziesalade en ciabattabrood.
- algemeenVervang voor een ander smaakaccent de zeewolf eens door zalm.
Vis grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:52 min.
Zeewolf-chorizospiesen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008375_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Rijg de zeewolf, chorizo en tomaten om en om aan de satéprikkers.
Gril de spiesen op de barbecue in 4 min. gaar en bruin. Serveer met de tapenade. Lekker met spinaziesalade en ciabattabrood.
algemeen:Vervang voor een ander smaakaccent de zeewolf eens door zalm.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g zeewolf
1 chorizo
1 bakje cherry tomaten
1 bakje tapenade zontomaatjes
Dit heb je nodig
12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water