Spaghetti met saus

770 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 3/5 vam de olie in een hapjespan en fruit de ui en bleekselderij 3 min. Voeg de courgette toe en bak 5 min. Schep regelmatig om. Roer de tomatensaus en rozijnen en peper en zout erdoor. Laat op laag vuur 12 min. zachtjes koken.

  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de chipolata in 5 min. rondom bruin en gaar.

  3. Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 4 borden. Verdeel de worstjes erover en serveer. Lekker met geraspte Pecorino Romano (kaas).

  • serveertipLekker met geraspte Pecorino Romano (kaas)

Spaghetti met saus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig