Besprenkel de appelparten met het citroensap. Leg de aardbeien en de appel op een schaal of plank en garneer met de walnoten. Serveer met de Gorgonzola, olijfolie en ciabatta.
- algemeenU kunt het fruit 2 uur van tevoren snijden. Neem alle ingrediënten apart verpakt mee en serveer het gerecht ter plekke.
Fruitsalade met gorgonzola
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008417_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
570 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Besprenkel de appelparten met het citroensap. Leg de aardbeien en de appel op een schaal of plank en garneer met de walnoten. Serveer met de Gorgonzola, olijfolie en ciabatta.
algemeen:U kunt het fruit 2 uur van tevoren snijden. Neem alle ingrediënten apart verpakt mee en serveer het gerecht ter plekke.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 appels
1 el citroensap
1 bakje aardbeien
1 bakje walnoten
1 stuk Gorgonzola
0 olijfolie extra vierge
0 ciabattabrood