Bruschetta makreel, paprika en ei

170 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.

  2. Pel ondertussen de eieren en snijd in plakjes. Verdeel het ei over de bruschette. Snijd de paprika in reepjes en leg erop. Verwijder het vel van de makreel­filet en eventuele graatjes. Trek de filet in stukjes en verdeel over de bruschette. Serveer direct.

  • Gerookte makreel schoonmaken

    Instructievideo - 00:59 min.

Bruschetta makreel, paprika en ei

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig