Amandelen grof hakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Dikste stelen van waterkers afhalen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. Waterkers, bosui en kruidenboter erdoor scheppen en stamppot nog ca. 2 minuten op laag vuur verwarmen. Stamppot op bord scheppen en amandelen erover strooien.
Waterkersstamppotje met gerookte amandelen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001663_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
1 personen
715 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Amandelen grof hakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Dikste stelen van waterkers afhalen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. Waterkers, bosui en kruidenboter erdoor scheppen en stamppot nog ca. 2 minuten op laag vuur verwarmen. Stamppot op bord scheppen en amandelen erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
50 g rookamandelen
2 bosuitjes
1 zakje waterkers
1 zakje aardappelpuree à la minute
2 eetlepels kruidenboter