Brood in broodrooster roosteren. Artisjokharten laten uitlekken, droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Sla wassen en droogdeppen met keukenpapier. 2 Sneetjes brood aan één kant besmeren met kruidenboter. Beleggen met artisjokharten. Volgende 2 sneetjes brood dik besmeren met tomatentapenade en op artisjokken leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met geitenkaas. Sla erover verdelen, op tapenadesneetjes leggen en afdekken met laatste sneetjes brood. Broodstapeltjes diagonaal halveren en vaststeken met cocktailprikkers.
Mediterrane clubsandwich
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001337_220x162_JPG.jpg)
2 personen
835 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Brood in broodrooster roosteren. Artisjokharten laten uitlekken, droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Sla wassen en droogdeppen met keukenpapier. 2 Sneetjes brood aan één kant besmeren met kruidenboter. Beleggen met artisjokharten. Volgende 2 sneetjes brood dik besmeren met tomatentapenade en op artisjokken leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met geitenkaas. Sla erover verdelen, op tapenadesneetjes leggen en afdekken met laatste sneetjes brood. Broodstapeltjes diagonaal halveren en vaststeken met cocktailprikkers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
8 sneetjes pain boulogne (brood)
1 pakje artisjokharten
2 blaadjes sla
30 g kruidenboter
½ bakje verse zongedroogde tomatentapenade
50 g verse geitenkaas
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
keukenpapier