Geroerbakte broccoli en oesterzwammen

Gezouten cashewnoten geven dit snelle vegagerecht een lekkere bite.

510 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng in een pan het water aan de kook. Voeg de rijst toe en kook afgedekt in ca. 10 min. gaar. Snijd intussen de bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm. Verdeel de broccoli in kleinere roosjes. Veeg de oesterzwammen schoon en halveer ze.

  2. Verhit de roerbakolie in een wok. Schep de bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor en bak ca. 3 min al omscheppend. Voeg de sojasaus en het water toe en laat de groenten in nog ca. 4 min. gaar worden. Schep de cashewnoten door de groente. Schep de rijst in wijde kommen en schep de roergebakken groente erdoor.

Geroerbakte broccoli en oesterzwammen

Gezouten cashewnoten geven dit snelle vegagerecht een lekkere bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig