Spaanse kippenstoof met paprika

710 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kippenbouten in 3 min. rondom bruin aan. Leg ze in de braadslee. Bak de chorizo en ui 3 min. in dezelfde koekenpan. Doe de paprika erbij en bak nog 2 min. Schep bij de kip in de braadslee.

  2. Schenk de wijn erbij en leg de takjes tijm rond de kippenbouten. Bestrooi met peper en zout. Dek de schaal af met aluminiumfolie.

  3. Stoof de kippenbouten in ca. 30 min. gaar in de oven. Serveer met het stokbrood.

  • algemeenStoof de rest van de takjes tijm mee in een stoofvleesgerecht met rode wijn en tomatenblokjes.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Spaanse kippenstoof met paprika

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig