Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de pizzabodems op bakplaten of roosters. Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus. Rasp de kaas. Verdeel de mascarpone erover en bestrooi met de kaas. Snijd de zalm in stukjes en verdeel samen met de spinaziedeelblokjes over de pizza's. Bestrooi met peper en zout. Bak de pizza's boven elkaar in de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.
Pizza met zalm
De bodems zijn kant-en-klaar. Alleen kwestie van vullen dus. Nog even de oven in... Heerlijk!
- bewaartipDe rest van de tomatensaus, mascarpone en spinazie kun je gebruiken in een pastasaus.
Pizza versieren
Instructievideo - 01:05 min.
Pizza met zalm
De bodems zijn kant-en-klaar. Alleen kwestie van vullen dus. Nog even de oven in... Heerlijk!
hoofdgerecht
2 personen
985 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de pizzabodems op bakplaten of roosters. Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus. Rasp de kaas. Verdeel de mascarpone erover en bestrooi met de kaas. Snijd de zalm in stukjes en verdeel samen met de spinaziedeelblokjes over de pizza's. Bestrooi met peper en zout. Bak de pizza's boven elkaar in de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.
bewaartip:De rest van de tomatensaus, mascarpone en spinazie kun je gebruiken in een pastasaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 koelverse steenovenpizzabodems
175 g tomatensaus
25 g Parmigiano Reggiano
125 g mascarpone
100 g gerookte zalm
225 g diepvries spinazie