Pizza met zalm

De bodems zijn kant-en-klaar. Alleen kwestie van vullen dus. Nog even de oven in... Heerlijk!

985 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de pizzabodems op bakplaten of roosters. Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus. Rasp de kaas. Verdeel de mascarpone erover en bestrooi met de kaas. Snijd de zalm in stukjes en verdeel samen met de spinaziedeelblokjes over de pizza's. Bestrooi met peper en zout. Bak de pizza's boven elkaar in de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.

  • bewaartipDe rest van de tomatensaus, mascarpone en spinazie kun je gebruiken in een pastasaus.
  • Pizza versieren

    Instructievideo - 01:05 min.

Pizza met zalm

De bodems zijn kant-en-klaar. Alleen kwestie van vullen dus. Nog even de oven in... Heerlijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig