Ribkarbonade met citroenricotta

430 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de karbonades op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de rasp met 2 el sap, peper en zout door de ricotta. Vet de ovenschaal in met de olie.

  2. Leg de karbonades in de schaal en verdeel het ricottamengsel erover. Meng het paneermeel met de Parmezaanse kaas en peterselie. Bestrooi de karbonades ermee. Zet de karbonades ca. 20 min. in de oven. Lekker met ovenfrites of pasta en sperziebonen.

  • algemeenDe rest van de peterselie is lekker in een kikkererwten-tonijnsalade. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Ribkarbonade met citroenricotta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig