Italiaanse gorgonzolataart

730 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Taartvorm invetten. Tomaten in reepjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Boter smelten. In kom 150 g gorgonzola met vork prakken en mengen met boter. Eieren één voor één toevoegen en er doorheen kloppen. Bakmeel toevoegen en door boter-eimengsel scheppen. Tomaten, olijven, bosuit en ham door beslag scheppen. Beslag in taartvorm gieten en gladstrijken. Rest van gorgonzola in plakjes snijden en op beslag leggen. Taart in midden van de oven ca. 30 minuten bakken. Lekker met groene salade.

Gerelateerde recepten

Italiaanse gorgonzolataart

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig