Tomaten-kaascasserole

Onder het kaaslaagje vind je lekker veel groenten en vegetarisch gehakt met tomatensaus.

720 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg het gehakt en de groenten toe en bak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de soep en de melk toe en warm 5 min. mee. Laat niet koken.

  2. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat ⅗ van de kaas al roerend in de saus smelten. Giet de macaroni af en schep door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in de ovenschaal, bestrooi met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven ca. 20 min. goudbruin.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Tomaten-kaascasserole

Onder het kaaslaagje vind je lekker veel groenten en vegetarisch gehakt met tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig