Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus

555 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met eventueel wat zout in 6 min. beetgaar.

  2. Snijd de schnitzel in 8 stukken en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees in de olie in 2 min. per kant bruin. Neem uit de pan. Bak de kaas 1 min. in het bakvet, tot deze begint te smelten. Roer de pomodorini erdoor en druk de tomaatjes met een spatel stuk. Leg het vlees in de tomatensaus en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met de rozemarijn en peper.

  3. Giet de pasta en broccoli af. Schep de pasta op 4 borden. Verdeel de schnitzeltjes met de saus erover. Serveer met de broccoli.

  • algemeenLiever vis? Vervang de varkensschnitzel dan door kabeljauwfilet.

Schnitzeltjes met tomaten-gorgonzolasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig